Развлечения

Зала за забавления

В залата за развлечения и забавления, на разположение на гостите са: билярдна маса, тенис на маса, дартс и джаги. В залата прекрасно ще се забавлявате или организирате състезания, а ако желаете да се освободите от натрупаната негативна енергия след натоварените работни дни - може да го направите с удари по боксовата круша инсталирана там.

еленски балкан

Еленският балкан е смятан за един от най-красивите в страната, затова по пътя си ще откриете спиращи дъха гледки и прекрасни места, на които може да си направите пикник с приготвената в ресторанта ни храна. В допълнение за доброто настроение на гостите си – комплекс Раювски хан, предлага разходка с голф количка, велосипед или пеша по маркираните пътеки из околните местности. За желаещите да се насладят на красивите гледки от високо, можем да предложим разходка с хеликоптер - по предварителна заявка.

язовир “йовковци”

В непосредствена близост до Комплекс Раювски хан се намира и един от най-красивите и най-големите язовири в България – яз. Йовковци. Името му идва от село Йовковци, което след построяване на язовира остава под водите му. Язовирът е зарибен с над 10 вида риба, а ние можем да зарадваме любителите на риболова, с това, че Комплекс Раювски хан се намира точно до зоната, разрешена за риболов. Но ако не сте любители на въдиците, язовирът предлага чудесни места с прекрасни гледки и възможност за пикник.

басейн “РАЮВСКИ ХАН”

В горещите дни, гостите на комплекс „Раювски хан“, могат да се разхладят край басейна.Под сянката на чадърите, отпуснали се на удобните шезлонги може да опитате от освежаващите летни коктейли и напитки или просто да се полюбувате на слънчевите лъчи и прохладните води. Басейнът е с дълбочина 1.50м.,

Времето в Раювци

Изберете подходящ момент да ни посетите