Комплекс "Раювски хан"

Комплекс „Раювки хан“ разполага с пет броя къщи за гости и 5 броя самостоятелни стаи за гости, от които 2 броя тип студио, а другите три стаи със спалня за по двама човека и опция за едно или две деца чрез разтегателни дивани и фотьойл. Ресторанта и барбекюто са с 83 места, а лятната градина и шатрите – с 77 места. Настанените в комплекса ползват безплатно басейн, детски кът, TV и интернет.

Цена за нощувка в двойна стая - 80лв. Цена за нощувка в студио - 90лв.

Комплекс Раювски хан се намира в живописното селце Раювци, сгушено между величественият Еленски балкан и язовир Йовковци само на 28км от старата столица на България Велико Търново и на 18км. от гр. Елена.

Ако решите да избягате от сивото и еднообразно ежедневие, от напрегнатите работни дни и шума от града, заповядайте при нас.Ние ще ви предложим стилно обзаведени къщи за гости или самостоятелни стаи и студиа. Ще ви изненадаме с вкусна храна поднесена в изисканият ни ресторант или под шатрите в лятната градина. В горещите дни ще се разхладите в басейна и ще опитате от летните ни коктийли и предложения, а през зимните вечери ще опитате тежките ни вина и вкусната храна.

фотогалерия "Комплекс - Раювски хан"

фотогалерия "Студио 1"

фотогалерия "Студио 2"

фотогалерия "Стая 3"

фотогалерия "Стая 4"

фотогалерия "Стая 5"

фотогалерия "Тераса"

фотогалерия "Градина"

фотогалерия "Басейн"

Времето в Раювци

Изберете подходящ момент да ни посетите