Йовковата къща 2

Йовковата къща 2 е масивна двуетажна къща, разположена в един двор с Йовковата къща 1. На първият етаж се намират трапезария, хол с кожена мебел, кухня и тоалетна. Освен това там се намира и камина, която може да ползвате в студените зимни дни. До всяка къща има навес с дърва. Кухнята е напълно оборудвана с всичко необходимо за приготвяне на храна в домашни условия, като има възможност и за градинско барбекю.

На вторият етаж са спалните помещения на къщата. Можем да ви предложим три уютно обзаведени стаи със спални за по двама човека, като в две от тях има допълнителни разтегателни дивани за по двама човека. Едната от спалните е със собствена баня с тоалетна и вана, а другите две използват обща баня и тоалетна.

Във всяка стая има климатик, като отоплението в студените зимни дни може да бъде подсилено чрез камината с водна риза и алуминиеви радиатори инсталирани във всяка стая.

От терасите и верандата на къщата се разкрива невероятна гледка към яз. Йовковци. Цената на денонощие е 250лв. Минимален престой - 2 нощувки.

фотогалерия "Йовковата къща 2"

Времето в Раювци

Изберете подходящ момент да ни посетите